Parkeringsgaragegolv

Golvbeläggning för garagegolv i Stockholm.
När vi lägger garagegolv arbetar vi framförallt med med massagolv som är polyuretanbaserade . Vi på Björks Industrigolv vet vilken golvbeläggning som passar för ert garagegolv. Anlita oss som är experter med 30 års erfarenhet av massagolv för golvbeläggning i ditt parkeringshus eller garage.

I parkeringsgarage råder ett tufft klimat. Under vintertid kommer det in massor av snö och is som medför salter och andra föroreningar. Från bilarna läcker kemikalier och dubbdäck river upp ytan. Är betongen oskyddad tar det inte lång tid innan den börjar brytas ner. Därför är ett bra tätskikt en förutsättning för att minska skaderisken och få bättre ekonomi.​

Vi levererar ytbeläggning för parkeringsgarage som motverkar nedträngning av vatten, kemikalier, föroreningar och salter. Ibland måste vi lägga ett mjukt spricköverbryggande membran som tar upp rörelser i underlaget och hindrar beläggningen från att spricka. Slutresultatet blir då ett hårt och slitstarkt toppskikt som tål kemikalier och slitage från hårt nötande trafik och dubbdäck. Beläggningen resulterar även i en ljus, lättstädad yta med halkskydd som ger ett fräscht och modernt intryck.
Vi utför arbeten i hela Storstockholm och Södertälje.

Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ladda ned/läs systemblad.